Volgers toevoegen door email adres te importeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voorwaarde om volgers te importeren:

1. Je moet beheerder of moderator zijn van de organisatie toepassing, of moderator van het kanaal waar je volgers wil importeren.

2. Je kanaal toepassing moet actief zijn. Klik hier om te weten hoe je kan wisselen tussen je toepassingen.

Klik hier om ons ingebouwd stappenplan te volgen.

Het is mogelijk om volgers (ouders, grootouders, sympathisanten) toe te voegen aan je kanaal door hun email adres te importeren. Wanneer je een email adres importeert zal de eigenaar van het mail adres een mailtje ontvangen met een activatielink. Wanneer die op de link klikt zal die automatisch aangemeld worden en vraag krijgen om zijn/haar gimme profiel te vervolledigen.

gimme vraagt de voornaam, achternaam en de rol. Met de rol bedoelen we de rede waarom iemand een kanaal op gimme volgt. bv. mama van Floor. Zo kunnen de moderatoren of beheerders van een organisatie makkelijker zien wie er allemaal een kanaal volgt.

Wat moet je doen?

Stap 1
Open het kanaal waarvoor je uitnodigingen wil uitsturen. Klik op deze pagina op de knop "volgers". De knop aan de linkerkant.

Stap 3
Klik op de knop "volgers uitnodigen".

Stap 4
In het menu dat verschijnt kan je nu de email adressen plakken van de ouders die je wil uitnodigen.

Stap 5
Je zal een overzicht krijgen van alle ouders die een uitnodiging ontvangen hebben. Zij zullen het label "inactief" krijgen. Eens ze hun profiel activeren op gimme zal je zien dat hun naam en voornaam verschijnt en hun rol.

Klaar.

Naarmate je volgers zichzelf activeren zal je zien dat je volgers lijst zichzelf begint aan te passen.