Soms gebeurt het dat de e-mail meldingen van gimme in de spam terecht komen. Om dat te vermijden is het belangrijk om gimme toe te voegen aan je veilige afzenders.

Elk mailprogramma pakt dat iets anders aan.

Welke domeinen kan je toevoegen aan je veilige afzenders?

gimme.eu

mg.gimme.eu

[email protected]

Hoe kun je veilige afzenders toevoegen in je mailprogramma?

De vele verschillende mail programma’s hebben allemaal een andere manier om dit te doen. Wij leggen hieronder uit hoe je dit in de meest populaire programma’s zelf kunt doen.

Heb je graag screenshots voor meer uitleg? Op de webpagina http://veiligeafzender.nl krijgt je een handleiding per e-mail programma. Onderstaande info kan je ook al verder helpen.

Info ivm spamfolders: "SPAM" of "Ongewenste mail"

We hebben van sommige gebruikers vernomen dat er soms twee SPAM folders zijn. "SPAM" en "Ongewenste e-mail". Het is goed om in beide folders even te controleren.

Veilige afzenders in Outlook 2007/2010/2013

Dit geldt voor outlook, hotmail, live, ... adressen van Microsoft.

Klik hier voor de helppagina van Microsoft

Veilige afzenders in Gmail

Klik hier voor de helppagina van Google

Veilige afzenders in Apple Mail

Apple Mail heeft geen speciale lijst voor veilige afzenders. Je moet de gebruiker toevoegen aan het adresboek.

• Open het adresboek.
  • Klik op de knop Toevoegen onder de contactlijst.
  • Er verschijnt een popup scherm en vul de gegevens in.
  • Je hebt de gebruiker nu toegevoegd aan het adresboek

Veilige afzenders in overige programma’s

De andere programma’s die hierboven niet staan beschreven, geldt meestal dat je de afzender aan je adresboek moet toevoegen. Dit e-mail adres komt dan op je ‘whitelist’ te staan waardoor je aangeeft dat je van deze contactpersoon mail wilt ontvangen.

Dit heet ‘whitlisten’ en dat doe je meestal zo:
- Open het bericht en kopieer het e-mail adres van de afzender
- Bij de e-mail instellingen staat ook vaak contacten, veilige lijst of adresboek
- Kies de optie Nieuwe contactpersoon toevoegen en plak het e-mail adres hierin

Hoe meer gebruikers het gimme.eu domein toevoegen aan de veilige afzenders, des te beter de meldingen zullen verstuurd worden. Vooral bij e-mail adressen van Microsoft (hotmail.com, live.com outlook.com) kan dat een grote hulp zijn.