Tips en weetjes
Wat moet je doen wanneer de gimme app op je Android of iOS Smartphone niet meer wil opstarten?
Wat moet je doen wanneer de gimme app op je Android of iOS Smartphone niet meer wil opstarten?

Op Android smartphones gebeurt het soms dat apps blokkeren. In dit artikel leggen we uit wat je moet doen om dit probleem op te lossen.

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de gimme app opnieuw aan de praat te krijgen doe je het volgende.

Apple toestel:

Verwijder de app en installeer die opnieuw.

Android toestel:

Verwijder de gegevens van de app.

1. Open je instellingen op je smartphone.

2. Tap dan op "applicaties".

3. Open gimme

4. Tap op "Opslag"

5. Tap op "Gegevens wissen" en "cache legen"

Android zal je vragen of je wel zeker bent dat je alle gegevens wil wissen. Klik gewoon op ok, want je kan geen gegevens per ongeluk verwijderen.