Tips en weetjes
Vakantiedagen toevoegen aan de tijdlijn van je organisatie.

Het is mogelijk om de gimme van je organisatie te koppelen aan alle vakantie- en verlofdagen van België.

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je graag alle verlof- en vakantiedagen laten verschijnen op de tijdlijn van jullie organisatie? Dat kan via deze link.

Kopieer deze link en voeg hem toe aan je tijdlijn via kalenderbeheer.

Hoe kan je deze link toevoegen aan je tijdlijn?

Wanneer je op je beheerpagina kijkt zie je aan de linkerkant van je scherm, onder de kanalen zie je een link "instellingen".

Wanneer je daar op klikt zie je een link "Beheer kalenders".

Op het scherm dat nu verschijnt zie je een knop "voeg toe".

Dit dialoogvenster zal verschijnen.

Plak je link in het veld "url".

Vink de kanalen aan.

Klik op "Voeg toe"

gimme zal nu alle activiteiten die in de link zitten synchroniseren. Afhankelijk van de grootte van de kalender kan het even duren voor ze op je gimme verschijnen.

Elk uur zal gimme gaan kijken of er aanpassingen zijn aan de kalender.