Testen en opstarten
Modelbrieven om ouders uit te nodigen
Modelbrief 3: ouders motiveren om zich te activeren.

Deze brief is voor organisaties die de ouders hebben uitgenodigd met hun email adres, maar nog een extra push willen geven om te activeren.

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze modelbrief hebben we gemaakt om mee te geven met ouders die uitgenodigd werden met hun email adres, maar die nog op "inactief" staan.

----------------------------------------------

Beste ouders,

Wij hebben een manier gevonden om u als ouder sneller en nauwkeuriger op de hoogte te houden van zaken die belangrijk zijn voor u en uw kind. Die manier vonden we in het systeem “gimme”.

“gimme” is een flexibel systeem waarmee we u berichten kunnen sturen.

Het voordeel ervan is dat u enkel berichten krijgt die met de klas van uw kind te maken hebben. Via e-mail krijgt u een melding dat er een bericht aanwezig is in de klasfolder van uw kind.

“gimme” laat ons ook toe om online antwoordstrookjes, beelden en zelfs hele fotoalbums (bv. van een klasuitstap) aan onze berichten te hangen.

Bovendien is “gimme” ook een milieuvriendelijke oplossing.

Voortaan zult u van ons alleen e-mails krijgen via het “gimme”-platform.

Wij hebben alle ouders waarvan we een email adres hebben uitgenodigd als volger van de klas.

Mogen wij u vragen om volgend stappenplan te volgen:

Stap 1: Surf naar de volgende webpagina: http://app.gimme.eu/login

Stap 2: Vul uw email adres en wachtwoord in om aan te melden.

Stap 3: We hebben u met uw email adres uitgenodigd als volger van de klas(sen) van uw kinderen. U zal op de planning alle info zien die we met onze ouders delen.

Kent u uw wachtwoord niet? Klik dan op de pagina uit stap 1 op "wachtwoord vergeten?", vul uw email adres in en u zal een email ontvangen met een link om aan te melden.

Duurt het lang voor de email is toegekomen? Check dan ook even uw map met ongewenste email.

Hierbij vindt u een link naar de gebruikshandleiding voor voorgaande stappen of om meer uitleg te krijgen.  http://help.gimme.eu

Tot binnenkort.