Hoe werkt het?
Wisselen tussen je toepassingen

gimme bestaat uit 3 toepassingen. In dit document leggen we uit hoe je tussen de toepassingen kan wisselen.

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je beheerder of moderator bent van een organisatie of kanaal, kan heel eenvoudig kiezen welke toepassing je wil activeren.

Open gimme en kijk naar het zijpaneel aan de linkerkant. Onder je naam zie je een groene knop staan met 2 pijltjes. (Wanneer je gimme gebruikt als ouder of lid van een organisatie zal je deze knop niet zien staan)

Wanneer je op de knop klikt kom je op een pagina terecht met een overzicht van alle organisaties waar je beheerder of moderator voor bent.

Klik op de knop om te kiezen welke toepassing je wil openen.