Waarom gimme?
Voor wie?
Voor directies, ict, bestuur, secretariaat, ...

Zij beheren de gimme pagina van de organisatie.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De organisatietoepassing werd speciaal ontwikkeld voor directies, ict, bestuur, secretariaat, beheerders, ...

Deze toepassing maakt het mogelijk om kanalen aan te maken voor elke klas, ploeg of afdeling.

Eens de kanalen gemaakt, kan er gerichte informatie gepubliceerd worden via een groene + knop rechts onderaan het scherm.

Op die manier kunnen ouders de informatie op hun prikbord filteren op basis van de kanalen die ze volgen.