Tips en weetjes
Gimme integreren in Microsoft Teams

Laat gimme onderdeel zijn van jullie totaalervaring

Meer dan een week geleden bijgewerkt
Microsoft Teams Logo | Symbol, History, PNG (3840*2160)

Microsoft Teams is de ideale omgeving om de klas te digitaliseren. In plaats van te hoppen van de ene digitale toepassing naar de andere, laat Microsoft Teams toe om alle toepassingen naadloos te laten samenwerken binnen één digitale omgeving.

Aangezien gimme een bouwsteen is gespecialiseerd in oudercommunicatie, past onze bouwsteen perfect binnen Microsoft Teams.

Download daarom onze Microsoft Teams app en laat jullie beheerder gimme installeren in de Microsoft Teams omgeving van al jullie leerkrachten.

Hoe installeren?

1. Klik links onderaan op "Apps"

2. Klink links onderaan op "Een aangepaste app uploaden"

3. Selecteer het .zip bestand dat bovenaan kan downloaden.

4. De app is nu toegevoegd aan je apps.

5. Je kan gimme aan je Microsoft Teams omgeving toevoegen door aan de linkerkant op de drie puntjes te klikken en dan gimme toe te voegen.