Tips en weetjes
👉 Oplossing voor Gimme lite of gimme+ app die soms blijft hangen.
👉 Oplossing voor Gimme lite of gimme+ app die soms blijft hangen.

We werken aan een oplossing, maar in dit artikel geven we alvast een eenvoudige oplossing om toch verder te kunnen.

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We krijgen soms de melding van ouders dat onze gimme lite of gimme+ app blijft hangen. We werken aan een oplossing. Alle feedback om het probleem op te lossen is welkom. Je mag altijd een e-mail sturen naar [email protected]

In afwachting van een nieuwe versie hebben we wel een eenvoudige workaround die je toelaat om het probleem zelf op te lossen.

Heb je een Apple toestel?

Verwijder de app en installeer die opnieuw.

Heb je een Android toestel?

Wis de gegevens van de app.
Volg dan deze stappen.

1. Open je instellingen op je smartphone.

2. Tap dan op "applicaties".

3. Open gimme

4. Tap op "Opslag"

5. Tap op "Gegevens wissen" en "cache legen"

Android zal je vragen of je wel zeker bent dat je alle gegevens wil wissen. Klik gewoon op ok, want je kan geen gegevens per ongeluk verwijderen.