Een bijlage toevoegen

Gebruik gimme als schakelkast om documenten te delen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heel veel organisaties maken documenten in de cloud. De mogelijkheden zijn eindeloos. Via gimme kan je er voor zorgen dat ouders de juiste documenten terugvinden op het moment dat ze die nodig hebben.

Belangrijke tip!

Indien het document dat je wil delen gewoon tekst bevat is het beter om je tekst rechtstreeks in gimme op te maken of hem in gimme te plakken. De tekst in gimme is responsive. Dat wil zeggen dat die zich aanpast aan de breedte van het scherm. En dat is belangrijk voor de leesbaarheid.

Wens je toch een extern document te delen? Volg dan deze stappen.

Klik op de documenten dienst die voor jou van toepassing is. Je komt dan rechtstreeks op de helppagina die uitleg geeft over het maken van een deellink voor je document.

Opgelet! Zorg er voor dat het document dat je wil delen openbaar is.

Stap 1: Maak een brief
Stap 2: Klik op "+ element toevoegen"
Stap 3:
Klik op "http" element

Stap 4: Plak de deellink van je document in het "url" veld.

Stap 5: Geef een naam aan je knop via het titel veld
Stap 6: Klaar

De ouders zullen nu je document kunnen openen via de link.