Video is een uniek medium. Video's laten je niet alleen toe om de ouders een blik achter de schermen te geven, je kan video ook gebruiken om de ouders te informeren.

Maar hoe publiceer je een video?

Stap 1: klik op de plus
Stap 2: Kies voor "video"
Stap 3: Kies een activiteit op de kalender waaraan je je video wil linken of klik "overslaan"
Stap 4: Kies voor "bestand opladen"

Stap 5: Klik op "Kies een bestand"

Stap 6: Selecteer de video die je wil uploaden op je computer, camera, link, facebook, ...

Stap 7: De video wordt nu opgeladen.
Stap 8: De video wordt online verwerkt op onze server. Even geduld ...
Stap 9: Er verschijnt een afbeelding. Kies een goede titel of behoud de naam van het bestand.
Stap 10: Publiceer

Klik hier om gimme te openen.