Je email adres aanpassen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je email adres van je profiel aan te passen, klik je in de linker bovenhoek op het tandwieltje. (op een smartphone moet je eerst op de drie streepjes tappen om het paneel te openen)

Klik dan op "email beheer".

Op deze pagina kan je een nieuw email adres toevoegen. Je zal eerst een email ontvangen met een activatielink. Die link is nodig om zeker te zijn dat het je eigen email adres is.

Eens je nieuw email adres geactiveerd is, kan je het oude email adres verwijderen door op de prullenmand te klikken.