Uw website is een eiland

Gebruik de gimme plugin. Zo verschijnen de berichten ook op de website.

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw schoolwebsite is een belangrijke bron van info voor de ouders van uw leerlingen. U vertrouwt er op dat dit - aangevuld met e-mail en/of het oude vertrouwde papieren briefje - voldoende is om de ouders bij het schoolleven te betrekken. Maar is dat wel zo? Strikt genomen is uw website een eiland in een oceaan vol eilanden. De ouders moeten hun bootje nemen en uw site vinden. Dat kost moeite, en hardwerkende tweeverdieners met schoolgaande kinderen hebben 's avonds geen zin meer om naar uw site te surfen. Hoogstens checken ze nog even hun e-mail.

Wat doet gimme - het online platform voor communicatie met de ouders? Het stuurt een bootje uit naar de ouders, telkens u een bericht post in het kanaal dat zij volgen (de klas van hun kinderen). M.a.w. zij ontvangen een triggermail met een doorklik die hen rechtsreeks in het bericht op hun gimme-prikbord brengt. Het gimme-bootje brengt de ouders naar uw bericht en u krijgt een mooi overzicht van wie wel en wie niet is meegevaren.

Bovendien kan gimme perfect gesynchroniseerd worden met uw website. Via een link in gimme komen de ouders alsnog op uw website terecht.

Wenst u zelf te ervaren waarom gimme de beste manier is om ouders te bereiken? Reserveer dan nu online uw live demo. Klik op online demo en klik op het tijdstip dat in uw planning past. Via de webapplicatie join.me delen we ons scherm zodat u makkelijk kunt volgen en vragen stellen. Een online demo van gimme neemt slechts een kwartier van uw tijd in beslag.

Wil u gimme eens testen voor uw organisatie? Klik dan hier.