Laat ouders zelf hun verantwoordelijkheid opnemen voor de communicatie
Laat ouders zelf hun verantwoordelijkheid opnemen voor de communicatie

Met gimme legt u de verantwoordelijkheid voor de communicatie (gedeeltelijk) bij de ouders zelf.

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bent u dat gekissebis met ouders over al of niet ontvangen briefjes of e-mails ook zo beu? Zit uw secretariaat vaak met de handen in het haar na weer een telefoontje van een boze ouder die mordicus beweert van niks te weten? Terwijl u er met uw team toch alles aan doet om de ouders behoorlijk te informeren?

Daar bestaat nu een heel eenvoudige, kosteloze en pedagogisch zeer verantwoorde oplossing voor. Met gimme legt u de verantwoordelijkheid voor de communicatie (gedeeltelijk) bij de ouders zelf.

Het principe is kinderspel: u, uw secretariaat en uw leerkrachten publiceren berichten per klas of schoolbreed. De ouders krijgen een e-mail met een doorklik naar het bericht in kwestie. Onze server laat u ondubbelzinnig zien wie doorklikt en wie niet. Zo krijgt u een duidelijke 'aanwezigheidslijst'.

Met gimme is het aan de ouders om de voor hen relevante kanalen aan te klikken en bij het ontvangen van de 'trigger-mails' door te klikken naar de berichten (of zelf naar uw gimme-pagina te surfen).

De voordelen voor u:

• Snelle, gestructureerde communicatie met ouders

• Geen discussie meer: u kunt de ouders confronteren met uw 'aanwezigheidslijst'

• Als directeur-beheerder van uw gimme-pagina hebt u absolute controle over alle uitgaande gimme-berichten.

Zou u gimme graag eens uitproberen voor uw organisatie? Klik dan hier.