Een activiteit op de planning zetten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg onderstaande stappen om een activiteit op de planning te zetten.

1. Maak een nieuwe activiteit

Klik rechts onderaan in je scherm op de groene + knop.

Opgelet! Je ziet de groene knop enkel verschijnen wanneer je in de beheermodus van je organisatie zit. Surf naar deze pagina voor meer uitleg over het wisselen tussen je gimme toepassingen.

Dit keuzevenster zal verschijnen.

Klik op "Activiteit"

Er zal een venster openen dat je vraagt om je activiteit aan te maken.

Stap 1: Kanalen kiezen
kies de kanalen waaraan je de activiteit wil linken.

Stap 2: Titel
bedenk een titel voor de activiteit.

Stap 3 (optioneel): Soort activiteit
bedenk een soort activiteit. Als er geen staat kan je gewoon typen.

Stap 4: Heel de dag
Wanneer je deze optie niet aanvinkt is het een activiteit met een begin en een einde.
Klik je de optie "hele dag" wel aan, dan is de activiteit bedoeld voor de volledige dag.

Stap 5 (optioneel): Aanwezigheden
Door deze optie aan te vinken kunnen de volgers aangeven of ze op de activiteit aanwezig zullen zijn of niet. Er is ook een optie om "misschien" uit te zetten. Deze zet je aan om een duidelijke ja of nee te weten.

Stap 6 (optioneel): Herhalend
Met deze functie kan je een activiteit herhalen. Bv. Elke dag, Elke week, ...

Stap 7: Bewaren

Klik nu op "bewaren" en je activiteit staat op gimme.

Zie voorbeeldactiviteit.

2) Een activiteit aanpassen

Naast de activiteit staat een potloodje. Klik op het potloodje om de activiteit aan te passen.

3) Een activiteit verwijderen

Naast de activiteit staat een prullenmand. Klik op de prullenmand om de activiteit te verwijderen.

4) Meerdere activiteiten inplannen

In plaats van op "bewaren" te klikken, kan je ook op "Plan nog één" klikken. Je zal het venster om een activiteit te maken opnieuw zien verschijnen. Herhaal de stappen uit titel 1.

Plan zoveel activiteiten als je wil.