Belangrijk! Om kanalen toe te voegen aan je organisatie moeten er 2 voorwaarden vervuld zijn.

1. Je moet beheerder of moderator zijn.
  2. Je organisatie toepassing moet actief zijn. Klik hier om te weten hoe je kan wisselen tussen je toepassingen.

Als deze voorwaarden vervuld zijn, zijn we vertrokken.

De kanalen van je organisatie staan in het linker zijpaneel.

Indien je organisatie al kanalen heeft zal je een lijst zien staan met alle kanalen.

Onderaan de lijst met kanalen staat een link "+ Nieuw kanaal".

Klik op die link en je zal een dialoogvenster te zien krijgen.

Vul de naam in die je wil gebruiken en klik op bewaar. Het nieuwe kanaal zal meteen verschijnen in de lijst.

Er zijn 3 instellingen voor een kanaal.

Publiek, Privaat en Verborgen.

Publiek = alle informatie die gelinkt wordt aan dit kanaal is vrij toegankelijk.
Privaat = Ouders moeten toegang krijgen om de inhoud te kunnen zien.
Verborgen = Je kan dit kanaal enkel volgen wanneer je uitgenodigd wordt met je email adres.