Belangrijk! Om moderatoren en beheerders aan te stellen moeten er 2 voorwaarden vervuld zijn.

1. Je moet beheerder of moderator zijn.
  2. Je organisatie toepassing moet actief zijn. Klik hier om te weten hoe je kan wisselen tussen je toepassingen.

In het zijpaneel aan de linkerkant zie je een knop staat "moderatoren".

Iedereen die aangesteld wordt als moderator van de organisatie heeft moderator rechten voor alle kanalen.

Wanneer je op Moderatoren klikt zal je een lijst krijgen met iedereen die moderator is. Eerst zie je een lijst met alle "beheerders" en dan zie je een lijst met alle "moderatoren".

Om een beheerder toe te voegen klik je op "voeg moderatoren toe".

Er zal een dialoogvenster verschijnen. Typ of plak de je email adressen gescheiden door een komma of onder elkaar in het veld en klik op importeer.

De eigenaars zullen een mailtje ontvangen dat ze toegevoegd werden als moderator.