Waarom hecht gimme zoveel belang aan de planning?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Meer dan 90% van alle brieven op gimme gaan over een activiteit in de toekomst. Een uitstap, sportdag, sportweek, boerderijklassen, kuisdag, iets meebrengen tegen dan, wedstrijden, ...

Om de kracht van gimme maximaal te benutten is het belangrijk om eerst de activiteitenkalender van jullie organisatie in te plannen.

De activiteitenkalender op gimme is als een ketting waaraan je de brieven hangt. Elke dag trekt de ketting de brieven een dagje hoger. Alle oude brieven verspringen dan naar het archief.

Onder elke activiteit verschijnt een link “maak een brief”. Door op deze knop te klikken link je je brief automatisch aan die activiteit.

Een brief verschijnt 2 keer op de Planning.

1 keer op de publicatiedatum en 1 keer gelinkt aan de activiteit zelf.

Tip: meestal is de publicatiedatum de dag waarop je de brief aanmaakt en zal daarom onder de titel “vandaag” verschijnen.

Hoe een activiteit of kalender aanmaken?

Klik op je organisatie- of kanaaltoepassing op de groene + knop. Klik dan op kalender of activiteit.Kalender laat je toe om een externe kalender te linken aan gimme.