Wanneer de kinderen niet langer in een organisatie zitten hoef je uiteraard ook geen info meer te ontvangen.

Het enige wat je moet doen is aanmelden op gimme en de kanalen uitzetten van de organisaties die je niet meer wil volgen.

Kanalen ontvolgen doe je door aan de linkerkant van je scherm op de drie puntjes te klikken naast de naam van de organisatie. En dan te klikken op "alle kanalen ontvolgen".

Je kan dit ook per kanaal doen.

Eens de kanalen werden uitgezet zal je van gimme geen enkel bericht meer krijgen. Je profiel is dan helemaal stil gevallen.