Stappenplan: Hoe moeten ouders registreren op gimme?

Dit artikel is gemaakt voor ouders die graag een stappenplan hebben om te registreren.

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registreren op gimme

Klik hier om de printversie te openen.

Stap 1: Surf naar https://app.gimme.eu/register. Vul je e-mail adres in en klik op "registreer".

Stap 2: Open je e-mail programma en klik op de link om je profiel te verifiëren.

Stap 3:
Vul je voor- en achternaam in.
De rol is je rol als ouder of grootouder. Bv. “mama van Victor”.
Typ 2 keer je zelf gekozen wachtwoord in ter controle.

Stap 4: Klik op "Kaart openen" om op een landkaart de organisatie aan te duiden die je wil volgen.

Stap 5: Zoek op de kaart de organisatie die je wil volgen. Klik op de organisatie die je wil volgen. Er zal een paneel verschijnen.

Stap 6: Wanneer je de organisatie die je wil volgen gevonden hebt. Klik dan op “Organisatie volgen” en vink de kanalen aan die je wil volgen.

Vink de kanalen aan die je wil volgen.

Stap 8: Klik aan de linkerkant op “alles tonen”.

Je prikbord wordt nu gevuld met de informatie die aan het kanaal gelinkt werd dat je volgt.