In gimme vind je 3 plugins: planning, archief en fotoalbums.

Planning: toont alle info die nog moet komen.
Archief: toont alle info die voorbij is (bv. wedstrijdverslagen)
Fotoalbums: toont de foto's die jullie gepubliceerd hebben.

Je kan een plugin maken op organisatie niveau. Wanneer je voor deze plugin kiest wordt alle info getoond over heel de organisatie heen.

Wens je enkel de info van één kanaal te tonen? Dan kan je ook de plugin van 1 kanaal kopiëren en in je website plakken.

In deze video tonen we waar je de embed code kan vinden.

Voor de gevorderden.

De plugin bevat een aantal variabelen die je zelf kan instellen.

<script type="text/javascript" src="https://api.gimme.eu/plugin/javascript?pl=stories&organisationId=6r79TgF5LASFzvdbP&from=0&to=14"></script>

from=0 -> 0 is vandaag
to=14 -> 14 dagen verder

Door de cijfers aan te passen kan je zelf kiezen vanaf welke dag en hoeveel dagen je wil laten verschijnen op de planning.

Om informatie te laten zien die voorbij is kan je gebruik maken van een negatief getal. bv. from=0 en to=-14. D.w.z. toon alle informatie tot 14 dagen geleden.