Alle collecties
Blog
Ook de pers gelooft in gimme
Ook de pers gelooft in gimme
Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dat het nieuwe schooljaar van start is gegaan is duidelijk te merken op gimme. Het gratis online platform voor communicatie met de ouders gonst van de activiteit. Bovendien zijn op 1 september weer tientallen Vlaamse basisscholen de gimme community komen vervoegen.

Die stijgende populariteit is ook de pers niet ontgaan. U kunt hier het verslag lezen, dat o.a. ook dieper in gaat op de verschillen tussen gimme en online tools voor leerlingenadministratie en -opvolging. gimme is de beste manier om ouders te bereiken en is daarom de ideale aanvulling bij uw online platform, zij het Smartschool, Schoolonline, Omniwize, e.d.

Wij hebben een duidelijk doel voor ogen: gimme moet de standaard worden op het gebied van communicatie van scholen naar ouders. We streven er daarom naar het aantal gebruikers te verdubbelen. Dat wil zeggen dat in de nabije toekomst zo'n duizend Vlaamse basisscholen gimme zullen gebruiken en zo komaf maken met de papieren briefjes. Op die manier zullen ze ook duizenden euro's besparen op papier en fotokopiekosten.

Tientallen van uw collega's zijn op 1 september gestart met gimme, maar eigenlijk kunt u op elk moment met ons in zee gaan. Een gimme-pagina aanmaken voor uw school kost een halfuurtje van uw tijd. De leerkrachten wegwijs maken nog eens een halfuurtje. Het gebruik van gimme is gratis.

Wenst u gimme eens te testen voor uw organisatie? Klik dan hier.

Was dit een antwoord op uw vraag?