Hoe werkt het?
Wachtwoord vergeten?

gimme zal je een link doormailen om je wachtwoord te herstellen.

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan altijd gebeuren dat je je wachtwoord kwijt bent. Wie overkomt het niet.

Surf naar deze link.

Je zal dit venster zien verschijnen. Vul je e-mail adres in en klik op "verstuur". Je zal een e-mail ontvangen met een link waarmee je je wachtwoord kan herstellen.

Belangrijk: wanneer je op de link klikt wordt je al automatisch aangemeld omdat er in de link een sleutel zit. Een ander wachtwoord kiezen is dus op zich niet echt een must. Het is maar dat je het weet :-)