De hoofding aanpassen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voorwaarde om de hoofding aan te passen:

1. Je moet beheerder of moderator zijn.

2. Je organisatie toepassing moet actief zijn. Klik hier om te weten hoe je kan wisselen tussen je toepassingen.

In de hoofding, rechts bovenaan staat een icoontje in de vorm van een potloodje.

Klik op het potloodje om je hoofding aan te passen. Er zal een schermpje verschijnen waarin je je logo kan toevoegen, de naam van je organisatie kan aan passen, de kleur van de hoofding kan aanpassen en een coverfoto kan opladen.

Logo opladen en bijknippen

Om de logo van de organisatie toe te beweeg je met je cursor onder het woord "avatar". Er zal een icoontje van een fototoestel verschijnen. Klik op dit icoontje. Er zal een kader verschijnen waarop je kan klikken om een afbeelding op je eigen pc te selecteren.

Kies de afbeelding.

De afbeelding zal nu verschijnen in een cirkel. Positioneer de afbeelding zo goed mogelijk binnen de cirkel. Wanneer de afbeelding niet goed past is het best om een foto aan te passen op je pc en opnieuw te proberen tot het goed is.

Naam van de organisatie aanpassen

Typ een naam in het invulveld onder "titel".

Achtergrondkleur

Klik op het gekleurde vlak en kies via een kleurenkiezer de gewenste kleur.

Coverfoto

Het formaat van de coverfoto is gebaseerd op het formaat van een typische klas-, ploeg- of afdelingsfoto. Klik op het vlak om een foto op je pc te selecteren.

De foto zal in een kader staan. Positioneer de foto binnen het kader tot die goed staat.