Een profielfoto toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klik links bovenaan op het tandwieletje.

Je krijgt een menuutje te zien dat je een overzicht geeft van alle instellingen die je kan aanpassen.
Klik aan de linkerkant op de knop "Avatar".

Je ziet nu een scherm met de vraag om een foto op te laden. Probeer als profielfoto een foto te kiezen waar je gezicht centraal staat. Dat werkt makkelijker.

Op het moment dat je een afbeelding geselecteerd hebt wordt die zichtbaar binnen een cirkel. Je kan nu de foto verschuiven tot die goed staat. Door te scrollen kan je je foto nog in- en uitzoomen.
Eens de foto goed staat klik je op het vinkje om de foto te bewaren.

Als je een andere foto wil uploaden klik je op het kruisje.