Je instellingen aanpassen.
Profielinstellingen
Dag- en Weekplanning ontvangen in je mailbox
Meer dan een week geleden bijgewerkt

gimme is een systeem dat brieven en activiteiten in elkaar weeft op een tijdslijn.

Hierdoor staat er op de tijdslijn per dag een overzicht met de activiteiten met daaraan gekoppeld de brieven.

Om de ouders op de hoogte te brengen kan gimme een mailtje sturen met een dag- of weekoverzicht.

Om deze instellingen aan te passen klik je links bovenaan op het tandwieltje.

Op het scherm dat je nu ziet klik je op dag- en weekplanning.
Nu zie je dat je op de tab Dagplanning kan klikken en Weekplanning.

Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen om hoe laat je het planningsmailtje wil ontvangen.