Het adres instellen of wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voorwaarde om de hoofding aan te passen:

1. Je moet beheerder of moderator zijn.

2. Je organisatie toepassing moet actief zijn. Klik hier om te weten hoe je kan wisselen tussen je toepassingen.

Het is heel belangrijk dat jullie adresgegevens goed zijn ingevuld. Anders kunnen de ouders jullie organisatie moeilijk terugvinden om een kanaal te volgen.

Om het adres te wijzigen klik je bovenaan in de hoofding op de knop "wijzig adres".

Er zal een menu verschijnen met jullie adresgegevens.

Zorg er voor dat jullie adres goed is ingevuld en dat het pinnetje op de kaart op de juiste plaats staat.

gimme zal proberen om het pinnetje op basis van de adresgegevens zo juist mogelijk te plaatsen. Als dat niet het geval is kan je het pinnetje nog een beetje verschuiven. Na het verschuiven klik je op "pinnetje aanpassen".