Alle collecties
Blog
Versnippering
Versnippering

Centraliseer alle brieven op één platform.

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Communicatie met de ouders is belangrijk, dat hoeven wij u niet te vertellen. Maar hoe pakt u dat aan? Vertrouwt u op uw website? Of stuurt u ook e-mails? Of zweert u bij het oude vertrouwde papieren briefje? Of misschien gebruikt u ze wel alle drie...

Vindt u niet dat die versnippering van verzendwijzen wel erg veel coördinatie en energie vergt? U moet én uw website up-to-date houden, bij elk nieuw schooljaar nieuwe e-maillijsten aanmaken én dan ook nog eens papieren invulformulieren aanmaken en verzenden of meegeven met de leerlingen (en er op toekijken dat ze ingevuld terugkomen...).

gimme, het gratis online platform voor communicatie met de ouders, maakt een einde aan die versnippering. Via gimme kunnen u, uw secretariaat en uw leerkrachten berichten posten en nakijken of ze wel degelijk worden geopend.

Ouders worden via een triggermail met doorklik rechtstreeks naar die berichten geloodst die hen aanbelangen (zij 'volgen' het kanaal van de klas van hun kind.) De gimme-kalender (synchroniseerbaar met google en andere elektronische agenda's) stuurt automatisch 'alerts' uit naar de ouders, bv. voor het oudercontact.

De door de ouders ingevulde digitale invulformulieren krijgt u netjes in een Excel document. Bovendien kunt u gimme integreren in uw schoolwebsite.

Wat is het voordeel van gimme? U hebt met enkele klikken overzicht over alle berichten die op uw gimme-pagina gepost worden en de opvolging daarvan. Gedaan met de versnippering. En gedaan met de verwijten of excuses van ouders over niet ontvangen briefjes of e-mails.

Wenst u zelf te ervaren waarom gimme de beste manier is om ouders te bereiken? Doe dan eens de test en maak een test gimme via deze link.

Was dit een antwoord op uw vraag?