Gratis internetdiensten zijn onmisbaar in het onderwijs.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Google, Symbaloo, YouTube, Computermeester, skynet blogs, ... ook uw school maakt ongetwijfeld gebruik van deze gratis internetdiensten.

Dankzij internet worden de lessen extra boeiend met een oneindig aanbod aan video’s, educatieve spelletjes, foto’s, ... en dat zonder één eurocent te betalen. Dat was vroeger ondenkbaar.

gimme past perfect in dit rijtje.

Gratis tools werken vaak beter dan betalende oplossingen.

Gratis platformen moeten extra hun best doen om hun gebruikers te bekoren met gebruiksvriendelijke toepassingen. Omdat er voor de gebruikers geen verplichtingen zijn kunnen ze zo hun koffers pakken.

U krijgt de ondersteuning die u verdient.

Gimme heeft een ingebouwde chatfunctie en stappenplannen die de leerkrachten tonen waar ze op moeten klikken om iets te publiceren.

Geld vragen is geen optie.

Voor een platform zoals gimme is geld vragen geen optie. Indien we geld vragen, blijven scholen met weinig middelen in de kou staan. Alle basisscholen dus ;-) . Geld vragen aan de ouders gaat ook niet want we willen ALLE ouders bereiken.

Gratis platformen zijn vakspecialisten.

Bij gimme is dat oudercommunicatie. Dé alles in één oplossing bestaat niet. Samenwerken is de boodschap.

Inkomsten komen uit sponsoring.

Gratis wil zeggen dat de inkomsten uit sponsoring komen. Tegen betaling en met respect voor de privacy mogen sponsors een boodschap publiceren om de gebruikers te informeren over producten of diensten.

Niets dan voordelen.

U hangt niet vast aan contracten. U hoeft geen schrik te hebben voor nieuwe betalende opties. Omdat er geen verplichtingen zijn moet alles perfect werken, anders is de gebruiker zo weer weg.

Gimme uitproberen is de logica zelve.

Surf naar deze link en vraag een testgimme aan.