Alle collecties
Blog
facebook, twitter en andere instagrams.
facebook, twitter en andere instagrams.

Kan gimme koppelingen maken?

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gimme heeft op dit moment geen integratie met facebook. We hebben die niet omdat we daar heel weinig vragen over krijgen. 

Wijzelf zouden dat wel geweldig vinden, maar in de 9 jaar dat we gimme doen heb ik geleerd dat tierlantijntjes niet of heel weinig gebruikt worden. Vandaar dat we heel voorzichtig zijn met het ontwikkelingen van veel toeters en bellen. 

Voor ons is de planning de belangrijkste functie in gimme. Een goed overzicht van de activiteiten met daaraan de juiste briefjes gekoppeld. Daar draait het om bij gimme. Ik kan er van genieten wanneer alle klassen mooi werden aangekleed en gerangschikt en dat je dan in één oogopslag kan zien wat er de komende dagen en weken op de planning staat. 

De fotoalbums hebben we toegevoegd op vraag van organisaties die het niet zagen zitten om hun foto's op facebook te zetten. Probleem is dat de foto's dan de eigendom worden van facebook. Op gimme blijven dat de foto's van de organisatie. 

Wanneer jullie de albums heel graag op facebook zetten en de ouders hebben daar geen problemen mee, dan zou ik dat zo blijven doen. Alle briefjes en activiteiten zetten jullie dan op gimme. Wanneer de app midden september gelanceerd wordt, zal gimme sowieso naast facebook en alle andere instagrams en whatsapps staan. De briefjes zitten dan letterlijk onder de duim van elke ouder. 

Zijn er ouders die toch problemen maken van foto's op facebook? Dan kan je die altijd nog bij ons publiceren. Wij gaan er heel veel zorg voor dragen. 

Was dit een antwoord op uw vraag?