Hoe wil je meldingen ontvangen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In gimme zit een melding systeem dat je verwittigt wanneer er iets verandert is aan je gimme.

Er zijn verschillende soorten meldingen.

- Er is een nieuwe brief.
- Iemand heeft gereageerd op je brief.
- Een organisatie heeft je toegevoegd als volger of verwijderd
- Een organisatie heeft je aangesteld als moderator of beheerder

De meldingen verschijnen op je gimme onder het "belletje". Dat vind je links bovenaan.

Wanneer er niets te melden is, staat dit belletje op 0. Het spreekt voor zich dat er een getalletje zal staan wanneer er wel iets te melden valt.

Door op het belletje te klikken zie je de meldingen die je nog niet gelezen hebt.

Wanneer je een melding opent, zal gimme de melding zien als "gelezen" en geen email sturen. De frequentie waarmee gimme emails uitstuurt met meldingen kan je instellen.

Om je instellingen aan te passen klik je links bovenaan op het tandwieletje.
Klik aan de linkerkant op "berichten".

Je kan nu instellen hoe vaak je email meldingen wil ontvangen voor de brieven, reacties en Varia door op een tab te klikken.

De instellingen spreken voor zich.