Je instellingen aanpassen.
Profielinstellingen
gimme kalenders aan je persoonlijke kalender linken.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

gimme laat ouders toe om de gimme kalenders te linken aan hun persoonlijke kalender. Dat gebeurt met een link die ze kunnen toevoegen aan google calendar, iCal, Outlook, ...

Om de links op te vragen op je je instellingen. Je instellingen kan je openen door in de linker bovenhoek op het tandwieltje te klikken. Of gewoon hier te klikken

Op het scherm dat je te zien krijgt, kan je aan de linkerkant op kalenderlink klikken.
Dit is het scherm dat je te zien zal krijgen.

Je kan kiezen welke kalender je wil volgen. De volledige kalender op basis van alle kanalen die je volgt, per kanaalgroep of per organisatie.

Wanneer je de link toevoegt aan je kalender programma is het belangrijk dat je de link toevoegt als een "link" en niet als "import". Wanneer je de gimme kalender linkt zal je kalender regelmatig naar de link surfen om te zien of er updates zijn. Wanneer er een organisatie een nieuwe activiteit op gimme zet of een activiteit verwijdert, zal je kalender automatisch mee aanpassen.

Hier kan je de handleidingen vinden van Google, Outlook en iCal.
Google Calendar
Outlook
iCal
iPhone