Als nieuwe ouder een prikbord maken

Op deze pagina leggen we uit hoe je een klas, ploeg of afdeling volgt.

Jo De Maeyer avatar
Geschreven door Jo De Maeyer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je het registratieproces hebt doorgelopen kom je op je gimme prikbord. Omdat je nieuw bent zal je prikbord leeg zijn.

Je zal de melding zien staan "Je volgt nog geen kanalen, daarom is het hier zo leeg." Klik op de knop "Kaart openen".

Je krijgt een landkaart te zien. Wanneer je geolocatie is ingeschakeld zal de kaart automatisch inzoomen naar de plek waar je je op dat moment bevindt (voorwaarde is wel dat je geolocatie openstaat).

Klik op het pinnetje van de organisatie die je wil volgen.

Kan je de organisatie die je zoekt niet vinden op de kaart? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met de naam van de gemeente en de naam van de organisatie. Dan zullen wij even controleren of de adresgegevens goed zijn ingesteld.

Er schuift nu een paneel over het scherm met de details over de organisatie.
Als dit de organisatie is die je wil volgen, klik dan op "volg deze organisatie".

Je ziet nu de kanalen van de organisatie verschijnen. Vink de kanalen aan die je wil volgen.

Telkens je een kanaal aanvinkt zal je het kanaal zien verschijnen in het linker zijpaneel.

Proficiat! Je hebt je eerste organisatie toegevoegd aan je prikbord.